Agitator Lurus Kaca

Agitator berbilang kaca jenis konvensional dari Taiji boleh didapati dalam jenis jangkar, bentuk paddle, jenis turbin, jenis gabungan, dan jenis lain.

Detailed description

Agitator Lurus Kaca
Agitator berbilang kaca jenis konvensional dari Taiji boleh didapati dalam jenis jangkar, bentuk paddle, jenis turbin, jenis gabungan, dan jenis lain. Mereka menyediakan spesifikasi lengkap dan kualiti premium. Pelanggan boleh memilih jenis pencampuran yang berlainan mengikut medium reaksi yang berlainan dan spesifikasi yang berbeza dari reaktor berbaris kaca.


Galeri Produk

Image001 (001). Jpg


Image002 (001). Jpg


Image003 (001). Jpg


Image004 (001). Jpg


Image005 (001). Jpg

Image006 (001). Jpg


Agitator reaktor kaca berbaris kaca Taiji dilapisi dengan enamel TJ09 kami. Dengan teknologi enameling yang terbukti dan paling terkini, bahagian kaca bersilang mempunyai rintangan yang sangat baik terhadap kakisan, kejutan mekanikal dan variasi suhu tajam.

Kami juga boleh merekabentuk dan menghasilkan semua jenis agitator berbaris kaca yang tidak standard kepada permintaan khusus pelanggan.Kami adalah salah satu pengeluar agitator kaca dan pembekal yang terkemuka, dengan perhatian yang tinggi terhadap kualiti. Jika anda berminat dengan produk kami yang dibuat di China, selamat datang menghubungi kilang kami untuk maklumat lanjut. Kami akan menawarkan perkhidmatan terbaik dan harga yang kompetitif.

Hot Tags: Pengeluar garisan kaca, China, pengeluar, kilang, yang dibuat di China
Barangan yang berkaitan
Feedback