Injap Flush Dilengkapi Kaca

Injap siram boleh dipasang dengan hujung tantalum untuk merealisasikan pengukuran masa sebenar suhu dalam reaktor dan dengan itu mengelakkan kelewatan suhu atau kesilapan yang disebabkan oleh penggunaan thermowell.

Detailed description

Injap Flush Dilengkapi Kaca
Injap siram yang dibarisi kaca biasa
Injap flush berbingkai kaca digunakan sebagai injap bawah siram atau injap outlet bawah bagi reaktor berbaris kaca. Badan injap dibuat daripada besi tuang atau keluli, dan kedua-dua permukaan badan injap dan permukaan luar teras injap dipenuhi dengan kaca prestasi tinggi kami. Teras injap dimeterai dengan memampatkan cincin meterai PTFE. Injap pelepasan garisan kaca ini dikategorikan kepada dua jenis: Upper-Moving Type dan Lower-Moving Type.


Galeri Produk

image001(001).jpg


image002(001).jpg


image003(001).jpg

Injap Flush Dilengkapi dengan Kaca Udara


image004(001).jpg

Injap Flush Berleher Kaca dengan Seal Bolo


image005(001).jpg

Injap siram yang dibarisi kaca biasa

image006(001).jpg

Injap Flush Dilengkapi Kaca dengan Seal Bellows


Injap siram boleh dipasang dengan hujung tantalum untuk merealisasikan pengukuran masa sebenar suhu dalam reaktor dan dengan itu mengelakkan kelewatan suhu atau kesilapan yang disebabkan oleh penggunaan thermowell. Di samping itu, dengan mengubah peranti paksi udara untuk teras injap, anda dapat mengawal pemantauan reaktor secara jauh dari jauh.


Injap Flush Dilengkapi Kaca dengan Seal Bellows
Injap flush dengan meterai belos adalah alternatif kepada injap siram dengan meterai pembungkus. Ia memastikan prestasi kedap dipercayai, kemudahan pembersihan dan keupayaan untuk mengeluarkan tekanan operasi yang lebih tinggi. Badan injap dibentuk dengan menggunakan kaedah stamping yang secara drastik meningkatkan kekuatan bahan. Suhu operasi: -19 ℃ -200 ℃; Tekanan kerja: 0.6Mpa-1.6Mpa.


Kami adalah salah satu pengeluar dan pembekal injap flush yang dibarisi kaca, yang memberi tumpuan kepada kualiti. Jika anda berminat dengan produk kami yang dibuat di China, selamat datang menghubungi kilang kami untuk maklumat lanjut. Kami akan menawarkan perkhidmatan terbaik dan harga yang kompetitif.

Hot Tags: Injap flush berbingkai kaca, China, pengeluar, kilang, yang dibuat di China
Barangan yang berkaitan
Feedback