Enamel Prestasi Tinggi

Juga dikenali sebagai enamel vitreous datang dengan ketahanan yang sangat baik terhadap kakisan medium berasid dan alkali, kejutan mekanikal dan variasi suhu tajam. Terutamanya, ia dapat menahan kakisan oleh semua asid organik dan bukan organik, pelarut organik dan lemah yang lemah kecuali asid hidrofluorik dan asid fosforik yang kuat.

Detailed description

Enamel Prestasi Tinggi untuk Lapisan Kaca
Enamel TJ09 untuk lapisan kaca secara bebas dibangunkan oleh Taiji, dan ia mempunyai prestasi tinggi yang telah mencapai tahap maju antarabangsa. Sebagai contoh, enamel porselen perindustrian, juga dikenali sebagai enamel vitreous, dilengkapi dengan ketahanan yang sangat baik terhadap kakisan media berasid dan alkali, kejutan mekanikal dan variasi suhu tajam. Terutamanya, ia dapat menahan kakisan oleh semua asid organik dan bukan organik, pelarut organik dan lemah yang lemah kecuali asid hidrofluorik dan asid fosforik yang kuat.


Galeri Produk

image001(001).jpg


image002(001).jpg


image003(001).jpgimage004(001).jpg


image005.jpg

TAIJI enamel mengamalkan proses sintering relau elektrik maju antarabangsa dan pengkompaunan yang tepat untuk enamel, dengan ketat mengawal setiap proses pengeluaran dan menjamin kualiti enamel sepenuhnya.
Dengan cara proses sintering relau seni, dengan kawalan proses pengkompaunan dan ketat yang tepat, kualiti kaca enamel Taiji dijamin sepenuhnya.


Keluk kakisan

Carta lengkung korosi memperlihatkan sifat keracunan yang berasid dan alkali. Oleh kerana kadar kakisan kurang dari 0.1mm / tahun, ini bermakna medium mempunyai kakisan yang sangat lemah pada lapisan kaca. Oleh itu, adalah disyorkan. Apabila kadar karat berada dalam 0.1 ~ 0.2mm / tahun, kakisan tidak boleh diabaikan. Pemeriksaan yang kerap perlu dilakukan untuk melihat sejauh mana lapisan kaca berkarat. Walau kadar karatnya lebih dari 0.2mm / tahun, bagaimanapun, medium itu sangat menghakis pada lapisan kaca dan oleh itu tidak disyorkan di sini.


Kami adalah salah satu pengeluar dan pembekal enamel prestasi tinggi terkemuka, memberi perhatian yang tinggi kepada kualiti. Jika anda berminat dengan produk kami yang dibuat di China, selamat datang menghubungi kilang kami untuk maklumat lanjut. Kami akan menawarkan perkhidmatan terbaik dan harga yang kompetitif.

Hot Tags: Enamel prestasi tinggi, China, pengeluar, kilang, dibuat di China
Barangan yang berkaitan
Feedback