Gasket Sampul PTFE

Gasket berkualiti tinggi terdiri daripada gasket keluli tahan karat yang tidak asbestos dan PTFE sampul surat. Ia sesuai untuk peralatan keluli bergaris kaca dengan tekanan nominal paling banyak 1Mpa dan suhu kerja -20 ℃ ~ 200 ℃.

Detailed description

Gasket Sampul PTFE untuk Peralatan Dilengkapi Kaca
Gasket berkualiti tinggi terdiri daripada gasket keluli tahan karat yang tidak asbestos dan PTFE sampul surat. Ia sesuai untuk peralatan keluli berbingkai kaca dengan tekanan nominal paling banyak 1Mpa dan suhu kerja -20 ℃ ~ 200 ℃. Dengan cincin beralun keluli tahan karat, gasket sampul PTFE memberikan keanjalan yang sangat baik dan prestasi kedap apabila digunakan. Di samping kekuatan mekanikal bahan gasket, gasket segel industri menikmati geseran rendah dan kestabilan kimia PTFE.


Galeri Produk

image001(001).jpg

Gasket Sampul PTFE

image002(001).jpg

Gasket Sampul PTFE


Kami adalah salah satu pengeluar gasket sampul ptfe terkemuka dan pembekal, memberi perhatian yang tinggi terhadap kualiti. Jika anda berminat dengan produk kami yang dibuat di China, selamat datang menghubungi kilang kami untuk maklumat lanjut. Kami akan menawarkan perkhidmatan terbaik dan harga yang kompetitif.

Hot Tags: PTFE sampul surat gasket, China, pengilang, kilang, dibuat di China
Barangan yang berkaitan
Feedback