Kelengkapan Keluli Tahan Karat Kaca

Peralatan berlapis kaca dari Taiji dibuat dari 304 atau 316L keluli tahan karat dan dilapisi dengan kaca unggul kami. Ia dapat melindungi media dari tercemar oleh ion besi.

Detailed description

Kelengkapan Keluli Tahan Karat Kaca
Peralatan berlapis kaca dari Taiji dibuat dari 304 atau 316L keluli tahan karat dan dilapisi dengan kaca unggul kami. Ia dapat melindungi media dari tercemar oleh ion besi. Direka dan dibina untuk piawaian GMP diiktiraf di peringkat antarabangsa, reaktor keluli bersalut kaca boleh memenuhi keperluan yang lebih tinggi untuk keselamatan pengendali dan kualiti produk.


Galeri Produk

image001(001).jpg

image002(001).jpg

Flange dan pengapit pecah yang digunakan pada peralatan keluli tahan karat yang dibarisi kaca semuanya diperbuat daripada keluli tahan karat. Berdasarkan permintaan pelanggan, kami boleh menjalankan penebat haba pada permukaan luaran peralatan proses keluli.

Kami adalah salah satu pengeluar peralatan keluli tahan karat kaca terkemuka dan pembekal, memberi perhatian yang tinggi terhadap kualiti. Jika anda berminat dengan produk kami yang dibuat di China, selamat datang menghubungi kilang kami untuk maklumat lanjut. Kami akan menawarkan perkhidmatan terbaik dan harga yang kompetitif.

Hot Tags: Kelengkapan keluli tahan karat kaca, China, pengeluar, kilang, yang dibuat di China
Barangan yang berkaitan
Feedback